Супермаркети vs ринки: де зараз дешевше купувати картоплю, моркву та цибулю.

Супермаркети vs ринки: де зараз дешевше купувати картоплю, моркву та цибулю
Супермаркети vs ринки: де зараз дешевше купувати картоплю, моркву та цибулю

У супермаркетах та на ринку "Столичний" в Україні можна придбати різні овочі, такі як картопля, цибуля та морква. Аналіз показав, що ціни на ці продукти варіюються залежно від місця купівлі.

За даними порівняння, вартість картоплі в супермаркетах коливається від 24,80 до 29,90 гривень за кілограм, середня ціна становить 26,87 грн. У той же час, на ринку цю овочеву культуру можна придбати за ціною від 19 до 25 гривень за кілограм.

Ціні на цибулю в супермаркетах варіюються від 13,99 до 18,90 гривень за кілограм, середня ціна складає 15,72 грн. Ринкові ціни знаходяться у діапазоні 13-17 гривень, що практично співпадає з цінами у магазинах.

Морква в супермаркетах продається за ціною від 18,90 до 22,90 гривень за кілограм, середня вартість становить 20,49 грн. На ринку можна знайти моркву в діапазоні 17-19 гривень.

Порівняння показало, що в цілому ринкові ціни на овочі трохи нижчі, ніж у супермаркетах. Однак різниця не є великою, тому покупцям слід не тільки зосереджуватися на цінах, а й враховувати зручність та якість продуктів при виборі магазину.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua