"Тактика випаленої землі": російські КАБи руйнують Куп'янськ.

Російські КАБи руйнують Куп'янськ
Російські КАБи руйнують Куп'янськ

Тривожна ситуація в Куп'янську після авіаційного удару

Начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін повідомив про небезпечну ситуацію в місті після атак російського авіаційного удару. За його словами, російські війська застосовують великі авіаційні бомби вагою до півтори тонни, які призводять до значних руйнувань у радіусі одного кілометра, особливо в центральній частині Куп'янська.

"Російські війська використовують авіаційні бомби великої потужності вагою до півтори тонни, які руйнують все в радіусі одного кілометра, особливо в центральній частині Куп'янська", - заявив Беседін в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

За словами Беседіна, найбільше постраждали Лівобережжя міста, яке практично повністю зруйноване через постійні удари авіаційними бомбами меншої потужності - 250-500 кг.

Він також підкреслив, що всі критичні та цивільні об'єкти, включаючи підприємства, були знищені. Російські війська застосовують тактику "випаленої землі", описують Беседіна.

Наразі ситуація в Куп'янську залишається надзвичайно критичною, і місто продовжує зазнавати руйнувань через російські авіаудари.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua