У Курську прогриміли вибухи, є руйнування (оновлено).

Руйнування від вибухів у Курську
Руйнування від вибухів у Курську

Серія вибухів у Курську після оголошення про загрозу ракетних ударів

10 серпня вечером у місті Курськ сталася серія потужних вибухів після того, як була оголошена загроза ракетних ударів. Тимчасовий губернатор Курської області Олексій Смирнов підтвердив ці вибухи і заявив про збиття кількох повітряних цілей.

«Сьогодні збита українська ракета впала на житловий будинок у місті Курськ. Виникла пожежа. На місце події виїхали всі екстрені служби», - повідомив Смирнов.

Місцеві мешканці також повідомляють про вибухи в різних частинах міста, які були настільки сильними, що деякі будинки були пошкоджені. Це свідчить про можливу масовану атаку та значні руйнування. У російських телеграм-каналах також повідомляють про п'ять постраждалих.

МНС РФ повідомило, що «15 осіб врятовано» та «30 евакуйовано» з будинку, де виникла пожежа.

Смирнов пізніше також повідомив, що на місці падіння уламків збитої ракети в Курську на багатоповерховий будинок працюють всі оперативні служби. Серед постраждалих є 13 людей, 2 з них у важкому стані. Кілька бригад швидкої допомоги працюють на місці події.

Нагадаємо, що Сили оборони України здійснили черговий удар по важливим об'єктам ворога на території РФ, зокрема було пошкоджено декілька електропідстанцій в Курській області.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua