У Мумбаї звели 12-поверховий будинок лише для однієї родини.

Будинок в Мумбаї для однієї родини
Будинок в Мумбаї для однієї родини

Індійська студія створила 12-поверховий будинок з озелененим терасами та фасадом у Мумбаї

Студія Spasm Design з Індії представила проект нового 12-поверхового будинку, який знаходиться серед щільної забудови Мумбая. Його фасад відрізняється особливим озелененим вентильованим фасадом з теракоту. На терасах будинку ростуть рослини, створюючи враження продовження актакатового бульвару.

Архітектори стверджують, що фасад може самоочищуватися, тому на ньому не залишається пил. Також, будинок має чорні спиралеподібні сходи та ліфти, якими можна пересуватися між поверхами.

Перші два поверхи використовуються як гаражі та підсобні приміщення, а наступні поверхи мають вітальню, гостьові спальні, кухню, їдальню, дитячу кімнату, дві вітальні, басейн і спортзал. Також для господарів передбачені дві повністю обладнані спальні на окремих поверхах.

Усередині будинку переважають білі стіни з чорними акцентами та дерев'яні деталі. Також є тераса на даху, де можна відпочивати і насолоджуватися панорамним видом на місто.

Індія очікує найшвидше зростання кількості надбагатих людей

В найближчі роки в Індії очікується найшвидше зростання кількості надбагатих людей в світі. Це пов'язано з покращенням добробуту середнього класу та доступністю бюджетних авіарейсів, що стимулює мешканців Індії подорожувати та витрачати гроші на туристичні подорожі.

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді відвідає Україну

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді планує відвідати Україну. Під час свого візиту до Києва у п'ятницю, 23 серпня, він планує обговорити можливості мирного врегулювання конфлікту між РФ та Україною.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua