Удар балістики по Одесі: влада повідомила, куди цілив ворог.

Повідомлення влади про місце, де цілив ворог
Повідомлення влади про місце, де цілив ворог

Сьогодні ввечері, 14 серпня, місто Одесу піддано атакі балістичною ракетою. Про це заявив голова Одеської ОДА Олег Кіпер.

«Агресор направив свою атаку на цивільну інфраструктуру портового міста. Йдеться про одного постраждалого - водія зерновозу, який отримав поранення», - зазначено у повідомленні.

Постраждалий водій зараз перебуває в лікарні у середньо важкому стані. Правоохоронні органи вивчають наслідки цього злочину.

Ввечері Одесу атакувала Росія. Про це повідомив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук. Він заявив, що ракета "Іскандер-М" була запущена з території окупованого Криму. Відповідні служби вже працюють на місці вибуху. "Ми можемо підтвердити, що ворог дійсно атакував Одесу з території тимчасово окупованого Криму. За попередніми даними, у цій атакі була використана ракета "Іскандер-М". Є підтвердження потрапляння. Відповідні служби вже на місці події", - заявив Братчук.

Також він додав, що деталі будуть повідомлені пізніше. Наразі не відомо, чи є ще постраждалі. Раніше було повідомлено про вибух, який стався в Одесі вечором середи, 14 серпня. В області оголошено повітряну тривогу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua