Удар по Полтаві: під завалами ще залишаються люди (фото) .

Люди під завалами у Полтаві
Люди під завалами у Полтаві

У місті Полтава, яке 3 вересня було обстріляне ракетами, тривають пошуково-рятувальні роботи, кількість загиблих зросла до 54 людей. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Кількість загиблих від російського удару по навчальному закладі в Полтаві збільшилась до 54 осіб. Ще 297 людей постраждали. Продовжуються пошуково-рятувальні роботи з дотриманням безпекових заходів, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці також повідомили, що шанси ще знайти під завалами до п'яти осіб. Вже було використано 1760 тонн будівельних матеріалів, які були вивезені, - додали в МВС.

Нагадаємо, начальник Полтавської ОВА та президент Володимир Зеленський підтвердили, що було здійснено російський ракетний удар по Полтаві. Зафіксовані попадання по території навчального закладу і сусідньої лікарні. Жертвами стали понад 40 осіб, більше 180 отримали поранення.

Свідки розповіли виданню "Главком", що удар по Полтаві був потужним, з’явилися клуби чорного диму. Полтавська станція переливання крові, яка працює при обласній лікарні, оголосила терміновий збір крові. Організовано оперативний штаб з ліквідації наслідків удару в Полтаві.

Перша леді Олена Зеленська повідомила, що крім військового навчального закладу, лікарня також була пошкоджена ударом з повітря.

Між тим, Державне бюро розслідувань розпочало розслідування щодо ракетного удару по навчальному центру в Полтаві, але конкретна стаття порушення наразі невідома.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua