Удар РФ по Полтаві: Державне бюро розслідувань відкрило справу.

Розслідування Держбюро: пошкоджені будівлі у Полтаві
Розслідування Держбюро: пошкоджені будівлі у Полтаві

Державне бюро розслідувань починає кримінальне провадження щодо ракетного удару по навчальному центру в Полтаві

Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження стосовно ракетного удару по навчальному центру у місті Полтава відбулася у вівторок, 3 вересня, повідомляє РБК-Україна.

За даними Рбк-Україна, було порушено кримінальну справу, але наразі невідомо за якою саме статтею.

Вчора о 09:08 в місті Полтава та області була оголошена повітряна тривога, а через дві хвилини пролунали два вибухи. Моніторингові системи попереджали про наближення ракети. Інформації про наслідки удару наразі немає. Місцеві ЗМІ повідомили про потребу в крові, проте просять не утворювати черги. На місці удару був розгорнутий оперативний штаб, проте деталей ще немає.

Свідки повідомили "Главкому", що удар був дуже потужний, з'явилися чорні димові хмари у небо. Полтавська станція переливання крові, що базується на обласній лікарні, негайно оголосила збір крові. Також з'явилася інформація про пошкодження понад 10 житлових будинків. Наразі тривають роботи з усунення наслідків удару в Полтаві.

За інформацією Міністерства оборони, російські війська вчора здійснили ракетний удар по навчальному закладу в Полтаві. Одна з будівель інституту була частково зруйнована, багато людей опинились під завалами. За даними, вдалося врятувати 25 осіб та деблокувати 11 людей. Продовжуються рятувальні роботи. Спочатку повідомлялося про 41 загиблого та понад 180 поранених. Наразі відомо, що загинули 47 людей, а 206 отримали поранення в результаті удару по навчальному закладу та лікарні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua