Удар РФ по Полтаві: кількість загиблих зросла до 49, багато поранених .

Удар РФ по Полтаві: багато жертв
Удар РФ по Полтаві: багато жертв

Перша леді України висловила співчуття жертвам ракетного удару в Полтаві

Олена Зеленська, перша леді України, повідомила про збільшення кількості жертв через ракетний удар російських військ по Полтаві і висловила співчуття рідним загиблих і постраждалих.

Олена Зеленська висловила свої глибокі співчуття рідним загиблих і постраждалих унаслідок ракетного обстрілу Полтави. Вона назвала цю подію приголомшливою трагедією для всієї України. Росія влучила у навчальний заклад і лікарню. Зараз відомо про 47 загиблих і 206 поранених. Олена Зеленська наголосила, що Росія забирає найцінніше - життя, і таке вчинок ніколи не буде забуто. Вона висловила вічну пам'ять загиблим.

Оновлення: 49 загиблих і 219 поранених внаслідок ракетного удару по Полтаві

Станом на зараз внаслідок ракетного удару по Полтаві загинуло 49 осіб, а 219 отримали травми. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін під час загальнонаціонального марафону "Єдині новини".

Дмитро Лазуткін також підтвердив, що внаслідок ракетного удару загинуло 49 осіб і 219 отримали травми. Розпочато пошуково-рятувальні роботи.

Російські війська сьогодні завдали ракетного удару по навчальному закладу в Полтаві, в результаті частково зруйнована будівля інституту і багато людей опинилися під завалами. Зараз тривають рятувальні роботи. Наразі відомо, що 41 людина загинула, а більше 180 отримали поранення.

Очевидці розповіли, що удар був дуже потужним, клуби чорного диму здійнялися в небо. Полтавська станція переливання крові оголосила терміновий збір крові. Оперативний штаб з ліквідації наслідків удару в Полтаві був створений. І є перший орієнтовний перелік ушкоджених будинків, яких понад 10.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua