Українців у чотирьох областях забезпечать безкоштовним газом.

Українці отримують безкоштовний газ в 4 областях
Українці отримують безкоштовний газ в 4 областях

Уряд впроваджує експеримент зі зрідженим газом на прифронтових територіях

Український уряд прийняв рішення про експериментальний проект, який передбачає постачання населення на прифронтових територіях зрідженим газом. Харківська, Сумська, Донецька і Херсонська області розглядаються як регіони, які отримують гуманітарний газ. Про це повідомили в прес-службі Міністерства реінтеграції з посиланням на "Хвилю".

Рішення включити Херсонську область до цього списку було прийняте під час спеціальної наради, яку очолювала віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук. Під час наради офіційники обговорили затвердження проекту постанови з зацікавленими органами і міжнародними партнерами, а також обговорили технічні деталі реалізації проекту.

"Відключення газу в Україні" - новина від "Хвилі"

Віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук співпрацює з Міністерством енергетики, Міністерством реінтеграції та іншими відповідними міністерствами і відомствами у процесі експериментального проекту.

У проекті можуть брати участь як іноземні організації, так і підприємства, які постачають регіони необхідним обладнанням. Наразі проект передано до Секретаріату Кабінету Міністрів для подальшого розгляду урядом.

Раніше проведене опитування показало, що багато українців зазнають серйозних фінансових труднощів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua