Юна дівчина отримала з бюджету понад 6 млн грн для проведення чемпіонату України з гімнастики, – ЗМІ.

Дівчина з гімнастикою та бюджетом
Дівчина з гімнастикою та бюджетом

Чемпіонат України зі спортивної гімнастики - найдорожче спортивне змагання в Україні

Цього року чемпіонат України з гімнастики став найдорожчим змаганням, що фінансуються державою. Загальні витрати на змагання становлять понад 8,5 млн грн. Організацію змагань на державному рівні здійснює установа "Укрспортзабезпечення", підпорядкована Мінспорту.

Установа уклала контракт на суму понад 6,6 млн грн з компанією "Київ медіа продакшн". Однак, немає ніяких фінансових звітів або інформації про цю компанію. Також не знайдено офісу компанії, а сама власниця компанії, яка проживає за кордоном, заявляє, що її підписала інша особа "за довіреністю".

Цитата: "Фінансово і матеріально відповідальною особою, яка перевіряє і підтверджує повноту і якість послуг, є провідна тренерка Оксана Слюсарчук, а не власниця компанії", - заявила Оксана Слюсарчук.

За словами суддів чемпіонату, компанія не виконала частину послуг з технікою для суддів, на яку було витрачено більше 440 тис. грн. Організатор змагань Стелла Захарова заявила, що сама займалася пошуком компанії і вибором обладнання.

Цитата: "Питання щодо наших стосунків з компанією є провокацією", - заявила Стелла Захарова.

У відповідь на запит журналістів, "Укрспортзабезпечення" надіслало 66 сторінок договорів та актів, але не змогло надати відповіді на суттєві питання щодо місцезнаходження компанії та вартості послуг.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua