Уночі росіяни атакували Сумщину: є поранені, пошкоджено об'єкти енергетики.

Росіяни атакують Сумщину: поранені та руйнування енергетики
Росіяни атакують Сумщину: поранені та руйнування енергетики

Російський авіаційний удар по Шосткинській громаді Сумської області

У ніч проти 19 жовтня російські військові здійснили авіаційний удар по Шосткинській громаді Сумської області, використовуючи КАБи та "Шахеди". У результаті цього інциденту поранено семеро людей. Про це повідомляє Сумська ОВА.

"Засобами протиповітряної оборони було знищено три "Шахеда". Внаслідок ворожої атаки семеро людей отримали поранення. Були пошкоджені об'єкти енергетики та інфраструктури. В результаті цього знеструмлено декілька населених пунктів Шосткинщини", - йдеться в повідомленні.

Сумська ОВА повідомила, що на місці приземлення ворожої авіації працюють всі необхідні служби. Було розгорнуто штаб для ліквідації наслідків ворожої атаки. Частково відновлено електропостачання, тривають роботи.

Атака безпілотниками в Києві

Нагадаємо, що у ніч проти 19 жовтня Росія атакувала безпілотниками Київ. В результаті Дарницький район столиці постраждав.

Мер Києва Віталій Кличко також повідомив про поранення жінки у одному з районів міста внаслідок уламків безпілотного літального апарату. "У Дарницькому районі столиці під час ворожої атаки постраждала жінка. Її госпіталізували і проводять операцію. Невеликий уламок безпілотника потрапив у помешкання жінки через вікно балкону", - сказав Кличко.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua