В Україні запрацював перший завод Rheinmetall. Гарні новини від директора концерну.

Перший завод Rheinmetall в Україні
Перший завод Rheinmetall в Україні

Німецький виробник озброєнь Rheinmetall планує створити чотири заводи в Україні, один з яких вже діє. Про це розповів директор компанії Армін Паппергер в інтервʼю tsn.ua.

«Зараз у нас є виробниче підприємство і підприємство з обслуговування. Наприкінці року ми вже матимемо першу сучасну бойову піхотну машину Lynx в Україні», – заявив Паппергер.

Паппергер додав, що Rheinmetall має 51% акцій цього підприємства.

Також він зазначив, що компанія планує будівництво порошкового заводу та заводу з виготовлення боєприпасів в Україні, а також налагодження виробництва систем протиповітряної оборони.

«Перший завод вже готовий. Другий незабаром. І я тепер наполягаю на прискоренні всього цього, адже ми не можемо втрачати час», – підкреслив директор компанії.

Паппергер також описав потужності цих заводів: «Перша виробнича лінія буде зосереджена на виготовленні танків. Виробництво порошку та боєприпасів буде відповідати стандартам НАТО, яких поки що немає в Україні... Також буде виробництво артилерії та боєприпасів для танків».

На початку березня генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер оголосив про план компанії створити щонайменше чотири заводи в Україні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua