В Україні запустили додаток Армія+: Зеленський розповів про функції.

Армія+: Додаток Зеленського з функціями
Армія+: Додаток Зеленського з функціями

Запущено програму "Армія+" для українських військовослужбовців

Сьогодні, 8 серпня, в Україні розпочала роботу програма "Армія+", яка створена для українських військовослужбовців. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський. Додаток надає можливість оформлювати рапорти онлайн та отримувати інші послуги.

"З сьогоднішнього дня буде працювати додаток Армія+. Стартує він з базових функцій, і ми будемо додавати нові можливості. Зокрема, відразу можна зробити електронні рапорти всього за кілька кліків, що раніше займало години і дні", - зазначив Зеленський.

Президент підкреслив, що програма "Армія+" також надасть інформацію про стан та забезпечення українських підрозділів. Головною метою цієї програми є звільнення військових від зайвої бюрократії та паперової роботи.

Міністр оборони Рустем Умеров також виступив на презентації програми і пояснив, що програма "Армія+" є частиною процесу цифровізації військ. Умеров підкреслив, що цифрова платформа полегшує життя військових та робить його зрозумілим, а також обіцяв інтегрувати інші сервіси для військових.

Функціональні можливості програми

Серед функцій програми "Армія+" є можливість оформлювати електронні рапорти. Це дає змогу військовослужбовцям легко надсилати рапорти своїм командувачам та отримувати підтвердження про надходження документів.

Додаток також дозволяє отримувати статус УБД (уніфікована база даних), подавши заявку та отримавши електронний документ. Цей процес став значно швидшим і займає лише кілька днів.

Програма "Армія+" також дозволяє замовляти боєприпаси та викликати евакуацію для військовослужбовців, які потребують медичної допомоги.

Додаток можна завантажити в App Store та Google Play.

Нагадаємо, в Україні ввели нове обмеження для чоловіків віком від 18 до 60 років.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua