Василь Ломаченко, ймовірно, завершить боксерську кар'єру – інсайд ESPN.

Василь Ломаченко, останнє боксерське виступлення
Василь Ломаченко, останнє боксерське виступлення

Український боксер Василь Ломаченко може завершити свою кар'єру, повідомив Майк Коппінджер, інсайдер телеканалу ESPN. Розмови про бій між Ломаченком та Джервонтим Девісом не вдалося узгодити, тому Девіс змагатиметься проти Ламонта Роуча.

Улітку 2024 року Ломаченко відмовився від поєдинку з Девісом, обговоривши майбутнє про кінець кар'єри. Його менеджер пояснив, що він зараз не має мотивації і хоче провести більше часу з родиною.

Василь Ломаченко розпочав свою професійну кар'єру в 2013 році і провів 21 бій, зазнавши лише трьох поразок. Він став чемпіоном світу у трьох вагових категоріях і виграв дві золоті медалі на Олімпійських іграх.

Багато досягнень в аматорському боксі

Ломаченко досяг значних успіхів ще на аматорському рівні. Він виграв дві золоті медалі на Олімпійських іграх: у Пекіні в 2008 році та в Лондоні в 2012 році, а також двічі став чемпіоном світу серед аматорів. Його аматорський рекорд становить 396 перемог та лише одна поразка.

Улітку 2024 року Ломаченко відмовився від запланованого бою з Девісом через брак мотивації та бажання провести більше часу з родиною.

Нагадаємо, український боксер Олександр Хижняк здобув золоту медаль Олімпійських ігор у Парижі, перемігши під час фіналу представника Казахстану. Також, 25-річний боксер та член збірної України Аркадій Карцан помер після трьох днів коми.

Олександр Усик, український чемпіон у суперважкій вазі, заявив, що після закінчення боксерської кар'єри стане президентом Федерації боксу України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua