Відома співачка розповіла про 69-річного батька, який служить у ЗСУ.

69-річний батько співачки у ЗСУ
69-річний батько співачки у ЗСУ

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про свого батька Леоніда Григоровича, який є полковником медичної служби у ЗСУ та військовим хірургом. За словами Злати, її батько завжди має бажання допомагати українським бійцям, незалежно від свого віку.

«Щоразу, коли батько приїздить на відпустку, то каже, що більше не зможе поїхати. Але після невеликого відпочинку, він знову повертається до місць, де потрібна його допомога. Він не може сидіти на місці, склавши руки», – розповіла Злата в інтерв'ю «Ближче до зірок».

Злата Огнєвіч сама бере приклад з батька і надовго допомагає військовим. Вона регулярно проводить благодійні концерти для української армії в різних місцях країни. Згідно зі словами співачки, вона розуміє важливість цієї справи, незважаючи на втому.

«Я почала їздити на благодійні концерти ще до того, як це стало популярним. Ми регулярно подорожуємо сотнями кілометрів, щоб дати виступи для військових. Але вони потребують нашої підтримки», - зазначила Злата.

Раніше режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв розповів, на якій посаді він служить у Збройних силах. У інтерв'ю Славі Дьоміну актор зазначив, що він зараз працює в комунікаційному відділі штабу Командування Сил територіальної оборони.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua