Вірка Сердючка пояснила, чому не відмовляється від російської мови.

Вірка Сердючка розповідає про російську мову
Вірка Сердючка розповідає про російську мову

Шоумен Андрій Данилко не відмовляється від російської мови

Андрій Данилко пояснив, що не відмовляється від російської мови через необхідність спілкування з іншими зірками, зокрема з Лаймою Вайкуле. Він зазначив, що Вайкуле не знає української мови, а він не знає латиської.

"Я маю своє ставлення до цього. Коли мені кажуть, що я розмовляю мовою агресора, то я кажу: 'А може, агресор розмовляє російською?'. Розумієте різницю?" - сказав Данилко в інтерв'ю.

Данилко вважає, що мова несе у собі можливість комунікації. Він пише пісні переважно російською мовою і не розуміє, чому повинен це змінювати.

За словами Данилка, він розуміє, що його думка може бути несприйнята багатьма і здатний зрозуміти, що люди живуть у складний час.

"Психіка порушена, всі дуже роздратовані. І тоді, мабуть, не приходьте на концерти. Ну спеціально перекладати те, що не перекладається, це вже не те, чи не перекладається воно" - додав Данилко.

17 травня в столичному Osocor Residence відбувся масштабний концерт Андрія Данилка в образі Вєрки Сердючки. Виконавець представив свої старі хіти, заспівавши їх російською мовою. Концерт став причиною скандалу та суперечок. Телеведуча Анна Тульєва, яка також була присутня, вирішила покинути концерт разом з друзями, оскільки вони не хотіли слухати російськомовні пісні.

Під час концерту Данилко також виконав свою версію пісні Teresa&Maria, яка посіла третє місце на Євробаченні-2024.

Зауважимо, що після критики за виконання російськомовних композицій, Сердючка переклала свій власний хіт на українську мову.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua