Загинув екссоліст бой-бенду One Direction Ліам Пейн.

Портрет Ліама Пейна з One Direction
Портрет Ліама Пейна з One Direction

Трагедія: у Ліама Пейна, колишнього учасника One Direction, в Аргентині сталася смерть

Згідно з повідомленням Reuters, в Аргентині загинув 31-річний колишній учасник бой-бенду One Direction Ліам Пейн. Музикант помер після падіння з третього поверху готелю в районі Палермо.

За даними поліції, їм надійшло повідомлення про агресивного чоловіка, який, можливо, був під впливом наркотиків або алкоголю. Один зі співробітників готелю підтвердив, що чоловік руйнував кімнату і запросив, щоб прислали допомогу, оскільки у нього був доступ до балкона.

«Коли він приходить до тями, то руйнує всю кімнату і нам потрібно, щоб ви когось прислали», – розповів співробітник готелю під час дзвінка, зазначивши, що життю гостя загрожує небезпека, оскільки у номері є балкон.

Менеджер готелю повідомив, що почув звуки у задній частині будівлі, а коли поліція прибула на місце, Ліам Пейн уже лежав на землі, вже після падіння з балкона.

Рятувальники підтвердили смерть музиканта, який впав на внутрішньому дворі готелю. Тіло Ліама Пейна забрали до моргу, де шанувальники та свідки зібралися із оплесками. Багато з них виразили сум і обіймали одне одного, не приховуючи сліз.

Нагадаємо, що Ліам Пейн народився 29 серпня 1993 року і двічі брав участь у британському X Factor. У 2010 році він разом з колективом One Direction зайняв третє місце. Група розпалася в 2016 році, і Ліам Пейн розпочав свою сольну кар'єру як співак.

У 2017 році його перший сольний сингл "Strip That Down" посів третє місце у британському чарті. Також у цьому році він став батьком сина Біра, народженого від британської співачки і телеведучої Шеріл Ні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua