Зеленський розкрив українцям свій план перемоги.

Зеленський поздоровляється з українцями на мітингу
Зеленський поздоровляється з українцями на мітингу

Президент Володимир Зеленський виступив у Верховній Раді, де представив свій п'ятипунктний план для перемоги України. У плані є три таємні додатки, що стосуються геополітики, військових питань і економіки. Цей план має забезпечити безпеку країни.

"Ми повинні змінити обставини, щоб війна закінчилась безвідносно від того, що хоче Путін", - заявив Зеленський.

Перший пункт плану - запрошення України до НАТО. Це демонструє рішучість країни і показує, як партнери сприймають Україну в системі безпеки. Другий пункт передбачає зміцнення оборони, включаючи заходи по недопущенню надвірних зон на території України, спільні операції проти російської авіації і спільну розвідку з партнерами. Третій пункт стосується розміщення комплексного неядерного пакета стримування для захисту від російської агресії. Четвертий пункт передбачає розвиток економічного потенціалу країни і посилення санкцій проти РФ.

До другого, третього і четвертого пунктів плану є таємні додатки, які вже були представлені партнерам. П'ятий пункт стосується післявоєнних гарантій безпеки. Українські військові після закінчення війни зможуть використати свій досвід для підтримки оборони НАТО і Європи. Вони можуть замінити американський контингент.

10 жовтня президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном і представив йому свій план перемоги для України.

Також у Лондоні Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером, а в Римі з прем'єр-міністром Італії Джорджею Мелоні, яким також представив план перемоги.

У Берліні Зеленський представив канцлеру Німеччини Олафу Шольцу свій план перемоги.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua