Зеленський: Що більше тиску буде на Росію, то ближчим буде справедливий мир.

Зеленський виступає на прес-конференції
Зеленський виступає на прес-конференції

Звернення президента Зеленського після 896 днів війни

Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян з промовою після тривалої війни. Він підкреслив три основні питання, які потребують уваги.

У своєму зверненні, Зеленський висловив вдячність українським воякам за їхню відданість та хоробрість. Він особливо зауважив бойові підрозділи, які знаходяться на різних напрямках. Президент наголосив на важливості подальшого ефективного знищення ворога і заявив, що збільшення тиску на Росію сприятиме досягненню справедливого миру.

Друге питання, на якому зосередився Зеленський, – це майбутні дії української армії. Президент розповів про свою розмову з головнокомандувачем Сирським, а також про нараду з міністром оборони Уміровим щодо ракетної програми України.

Третє питання стосується зустрічей президента з урядовцями. Було обговорено запуск проекту "Армія плюс", спрямованого на спрощення повсякденних завдань для командирів сил оборони. Також розглядалися нові напрямки соціальної підтримки, спрямовані на розвиток бізнесу, створення робочих місць та підтримку сімей.

Зеленський підкреслив, що вже зараз робиться все можливе для захисту і безпеки громадян, а також для створення умов для життя і праці в Україні після війни.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua