Зірковий актор Театру на Лівому березі пояснив, як мобілізовані артисти встигають щовечора виходити на сцену.

Мобілізовані артисти на сцені театру
Мобілізовані артисти на сцені театру

Український актор Володимир Кравчук розповів, що деякі артисти, які проходять мобілізацію, знаходять час для виступів на сцені. Він вважає, що це нормально. Про це актор розповів в інтерв'ю "Главкому".

«Якщо у тебе є можливість і час на службі, який ти можеш витратити на гру у виставі, – це чудово. Кожен знайшов спосіб зробити це. Хтось може відмовитися від інших речей, бо для них виступ в театрі важливий. Це нормально, на мою думку. У кожного свій підхід до публічності. Це не проблема», – сказав Кравчук.

Актор зазначив, що такі дії артистів можуть хвилювати деяких людей: «Можливо, це ображає когось, наприклад, військових, які більшу частину часу проводять на передовій».

«Зараз велика увага приділяється Збройним Силам. Тому не дивно, що деякі військові стають відомими публічними особами. Той, хто відчуває потребу щось сказати, звернутись до аудиторії, отримує славу. Це нормальний процес. Хтось біжить марафон. Я не можу його засуджувати», – зазначив Володимир Кравчук.

Нагадаємо, що раніше заслуженого артиста України Олексія Тритенка засудили користувачі соціальних мереж. Їх обурило його поява у військовій формі на фестивалі Ukrainian National Film Festival Cinema for Victory, оскільки він не повідомив про службу у Збройних Силах.

Згодом Тритенко визнав, що використання військової форми у той час, коли він працював активно в театрі, привертає надмірну увагу. Актор опублікував відповідний пост, в якому розмістив витяг із наказу Міністерства оборони, де вказується, що він є військовослужбовцем Збройних Сил України з початку повномасштабної війни.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua