ЗСУ показали полонених окупанів, яких взяли в полон декілька годин тому.

ЗСУ показали полонених окупанів
ЗСУ показали полонених окупанів

Збройні сили України утримують російських військових у полоні з метою майбутнього обміну. Цього разу були захоплені окупанти, які брали участь у руйнуванні Харківщини в 2022 році. Фотографії полонених були опубліковані у Telegram-каналі 225 окремої штурмової бригади.

Місце і кількість захоплених військових не розголошуються, але відомо, що ця бригада зараз виконує бойові завдання в Курській області.

«Навесні 2022 року бійці цього полку руйнували Харківщину. Тепер ми нищимо їх. Продовжуємо працювати – слідкуйте за новинами», – повідомила бригада.

Також лейтенант батальйону з позивним Алекс розмістив фотографії полонених на своїй сторінці. Він зазначив, що росіян взяли в полон в Курську.

«Перші полонені регулярних військ, які Росія підтягнула для стабілізації обстановки в КуНР (Курській Народній Республіці - ред.) Між їхнім заходом і взяттям в полон пройшло декілька годин», – повідомив Алекс.

Українські військові продовжують успішно проводити операції зі знешкодження та захоплення ворожих солдатів, демонструючи свою рішучість у захисті країни та забезпеченні справедливості.

Нагадаємо, Три місяці «наступу» росіян на Харків. Підсумки.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua