«Я вирішила випускати пісні російською». Співачка Луна з чоловіком покинули Україну.

Луна з чоловіком покинула Україну
Луна з чоловіком покинула Україну

Українську співачку Христину Герасимову, відому як Луна, разом із її чоловіком Олександром Волощуком переїхала до Іспанії. Про це вона розповіла в інтерв'ю російському виданню "Медуза".

Луна заявила, що має намір продовжувати випускати пісні російською мовою. В умовах війни вона вважає неможливим просувати культуру та мову країни-агресора.

"Я вирішила випускати пісні російською мовою. В умовах війни неможливо просувати культуру та мову країни-агресора. Прийнявши це, я вирішила працювати й виступати для аудиторії за кордоном, яка мене приймає та мою творчість. У результаті я зібрала життя у 30 коробок, поїхала з дитиною", - пояснила артистка.

Герасимова зазначила, що її чоловікові не було складно перетнути український кордон.

"Він вирішив виїхати, оскільки природні соціальні процеси в Україні парадоксально дедалі більше нагадують структурні настанови РФ", - сказала жінка.

Луна підкреслила, що не планує розривати зв'язки з Україною.

"Я виїхала, в першу чергу, через втому від постійного стресу: тривоги, обстріли, відключення світла. Народження молодшої дитини зробило рішення про від'їзд очевидним. Я, як мати, хотіла забезпечити безпеку новонародженій дитині. Хоча для мене було важливо народити сина в Україні, я не могла ігнорувати постійну небезпеку. Я глибоко переконана, що певні важливі речі відбуваються лише на рідній землі, і тому я не зрікаюся України та не рву з нею зв'язок", - додала вона.

Варто зазначити, що Луна одружилася з музикантом, композитором, гітаристом та саунд-продюсером Волощуком у 2021 році. На початку 2024 року у них народився син Микита.

Раніше український продюсер Юрій Бардаш, який втік до Москви і розхвалює політику Кремля, звинуватив Луну у проукраїнській позиції, яка, на його думку, шкодить їхньому спільному сину.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua