Блогерка три роки виконувала одну вправу - як змінилося її тіло.

Зміна тіла за 3 роки
Зміна тіла за 3 роки

Блогерка зі США успішно змінила свою фігуру за допомогою однієї вправи.

Незважаючи на те, що вона робить цю вправу щодня уже протягом трьох років. Під час початку пандемії Covid-19 Поллі вирішила боротися з надмірною вагою. Вона викликала себе на виконання щоденного виклику - зробити всього 10 віджимань від підлоги, повідомляє "24 канал".

За 3 роки вона опублікувала відео на своєму блозі, яке стало дуже популярним: спочатку вона виконує віджимання в 2020 році, а потім на відео показані кадри, де вона виконує цю вправу в 2023 році.

Користувачі помітили, що вона виглядає цілком іншою людиною.

Сама блогерка зізнається, що через тиждень після початку свого виклику їй наскучило робити вправи. Але уважні підписники почали запитувати її у соціальних мережах, чому вона перестала публікувати щоденні відео з звітом.

Саме це стало для неї сильним стимулом продовжувати тренування. З часом 10 віджимань займали у неї всього одну хвилину і навіть приносили задоволення.

Підписники захоплені експериментом Поллі з віджиманнями. Деякі з них вирішили повторити її досвід і почати робити віджимання щодня.

Зазначимо, що блогерка також наголошує, що вона схудла завдяки правильному харчуванню. Але вона переконана, що саме віджимання допомогло їй отримати спортивну форму.

Кому не можна їсти шашлик, яка користь і шкода для здоров'я, які важливі аспекти споживання м'яса, зокрема, яку частину свинини не варто використовувати для шашлику.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua