Буде смачно і ситно: п'ять варіантів страв на вечерю.

Відмінне зображення вечері
Відмінне зображення вечері
- 100 г; - оливкова олія - 2 столові ложки; - свинина - 200 г; - яловичина - 200 г; - сіль, перець на смак; - томатна паста - 2 столові ложки; - вино червоне сухе - 200 мл; - овочевий бульйон - 200 мл; - варені яйця - 2 штуки; - шалотка - 3 штуки; - морква - 1 штука; - селера стебла - 1 штука; - лавровий лист - 1 штука; - молотий чорний перець - 1 чайна ложка; - спагеті - 500 г; - пармезан - для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Очистіть і наріжте шалотку, моркву і селеру на дрібні кубики.
  2. Розім'ячте часник, накрійте його дрібними шматочками і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору.
  3. Додайте нарізану шалотку, моркву та селеру і готуйте до м'якості.
  4. Велику сковороду розігрейте на середньому вогні і налити олівкову олію.
  5. Додайте свинину та яловичину і обсмажте до золотистого кольору, помішуючи.
  6. Іншою сковородою розігрійте олівкову олію і обсмажте в'ялені помідори на середньому вогні.
  7. Покладіть обсмажену цибулю, моркву та селеру до м'яса великою сковородою і додайте лавровий лист і молотий перець.
  8. Додайте томатну пасту і протушкуйте 2 хвилини, потім додайте вино і варіть до його випарювання.
  9. Зменшити вогонь і додати бульйон. Готувати на маленькому вогні протягом 2 годин.
  10. У великому каструлі приведіть до кипіння воду і додайте сіль. Додайте спагеті і готуйте відповідно до інструкції на упаковці.
  11. Спагеті додайте до соусу і перемішайте до рівномірного покриття.
  12. Подаємо зі стружкою пармезану та вареним яйцем на вершині.

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua