Буде смачно і ситно: п'ять варіантів страв на вечерю.
13.01.2024
54
Журналіст
Святенко Тамара
13.01.2024
54
- 100 г;
- оливкова олія - 2 столові ложки;
- свинина - 200 г;
- яловичина - 200 г;
- сіль, перець на смак;
- томатна паста - 2 столові ложки;
- вино червоне сухе - 200 мл;
- овочевий бульйон - 200 мл;
- варені яйця - 2 штуки;
- шалотка - 3 штуки;
- морква - 1 штука;
- селера стебла - 1 штука;
- лавровий лист - 1 штука;
- молотий чорний перець - 1 чайна ложка;
- спагеті - 500 г;
- пармезан - для прикраси.
Спосіб приготування:
- Очистіть і наріжте шалотку, моркву і селеру на дрібні кубики.
- Розім'ячте часник, накрійте його дрібними шматочками і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору.
- Додайте нарізану шалотку, моркву та селеру і готуйте до м'якості.
- Велику сковороду розігрейте на середньому вогні і налити олівкову олію.
- Додайте свинину та яловичину і обсмажте до золотистого кольору, помішуючи.
- Іншою сковородою розігрійте олівкову олію і обсмажте в'ялені помідори на середньому вогні.
- Покладіть обсмажену цибулю, моркву та селеру до м'яса великою сковородою і додайте лавровий лист і молотий перець.
- Додайте томатну пасту і протушкуйте 2 хвилини, потім додайте вино і варіть до його випарювання.
- Зменшити вогонь і додати бульйон. Готувати на маленькому вогні протягом 2 годин.
- У великому каструлі приведіть до кипіння воду і додайте сіль. Додайте спагеті і готуйте відповідно до інструкції на упаковці.
- Спагеті додайте до соусу і перемішайте до рівномірного покриття.
- Подаємо зі стружкою пармезану та вареним яйцем на вершині.
Читайте також
- З чим можна носити сліпони: чоловічі та жіночі
- З чим носити ботфорти: без каблука, замшеві, на підборах
- З чим носити штани: бежеві, атласні, оксамитові
- З чим носити топ: атласний, оксамитовий, бежевий
- З чим носити жакет: білий, бордовий, оксамитовий
- З чим носити сукню: чорну, бежеву, сукню сорочку