Комісія на Бінансі за введення та виведення коштів.

Комісія на Бінансі за введення та виведення коштів
Комісія на Бінансі за введення та виведення коштів

Якщо говорити про найпопулярніші криптовалютні біржі, то варто одразу виділити Binance. Ця біржа допомагає купувати і продавати крипту. Після цього виникають свої складнощі, який ввід на Бінанс без комісії та яка комісія Бінанс на вивід. В цілому з цими процесами можуть виникнути проблеми, окрім комісії. 

Окремо варто сказати, що Бінанс комісія на ввід і комісія Бінанс вивід може бути досить великою, а тому її краще не ігнорувати та вивчати тему на ввід і на вивід, на карту без комісії заздалегідь. 

Комісія на Binance

бінанс комісія на ввід

Якщо шукати інформацію про Binance, то першими в пошуку потрапляють запити «вивід з бинанс без комісії» або «комісія бинанс за вивід». Адже комісія сама по собі може «з'їсти» весь заробіток. 

Комісія за ввід і вивід коштів на криптовалютній біржі Binance (або будь-якій іншій біржі) — це збори, які стягуються за обробку транзакцій. Проста з-за популярності Binance, ця тема більш актуальна. 

Як це працює:

  1. Комісія за ввід коштів (депозит). Без комісії за ввід: на Binance, як правило, ввід криптовалют не обкладається комісією. Однак, при ввід фіатних грошей (наприклад, через банківський переказ або кредитну картку) можуть бути додаткові комісії, що залежать від використовуваного методу платежу і валюти.

  2. Комісія за вивід коштів. Це фіксована або змінна сума, що стягується за перевід криптовалют з вашого рахунку на іншу адресу. Комісія може залежати від конкретної криптовалюти, а також від поточного навантаження на мережу даної криптовалюти (наприклад, в періоди високої активності комісії можуть бути вищими).

  3. Комісія за вивід фіатних коштів. При виводі фіатних валют, як USD чи EUR, можуть стягуватися додаткові комісії в залежності від методу виводу (банківський переказ, електронні платіжні системи). Комісія також може залежати від валюти і регіону.

Тобто поняття «без комісії» має безліч нюансів і з ним потрібно розбиратися. 

ввод на бинанс без комісії

Також потрібно одразу сказати про комісію. Вона буває фіксованою або процентною. Для деяких криптовалют Binance може встановлювати фіксовану суму комісії за вивід. Наприклад, це може бути певна кількість біткойнів (BTC) або ефіра (ETH). Це досить популярні криптовалюти і саме тому біржа приваблює власників саме цих монет. 

В деяких випадках комісія може розраховуватися як відсоток від суми виводу. Наприклад, для фіатних валют це може бути відсоток від загальної суми переказу. Біржа може стягувати різні комісії. 

Є й так звана мережева комісія. Йдеться про оплату за вивід криптовалют, яка часто визначається в залежності від поточного мережевого навантаження. В періоди високої активності мережі комісія може зростати. Тобто інвестору варто обирати навіть правильний момент, щоб вводити і виводити кошти. 

вивід з бинанс без комісії

Деякі біржі встановлюють мінімальні суми для виводу, нижче яких вивід коштів неможливий або комісія може бути значно вищою. Binance теж не виключення. 

Як зрозуміти, яка комісія біржі? 

В цілому всі найпопулярніші біржі мають схожі схеми, як нараховується комісія. 

комісія бинанс вивід

Як дізнатися комісію: 

  1. На сайті біржі. Зазвичай інформація про комісії розміщується в розділі "Торгові комісії" або "Комісії за ввід/вивід" на офіційному сайті Binance.

  2. В додатку. Можна перевірити комісії за вивід коштів у мобільному додатку Binance при створенні заявки на вивід.

  3. Підтримка. Якщо є питання про комісії або якщо не можете знайти необхідну інформацію, можна звернутися в службу підтримки Binance.

Комісії можуть змінюватися, тому корисно періодично перевіряти актуальні дані на офіційному сайті або в додатку Binance.

Коли не потрібно платити комісію? 

На Binance, як правило, вивід коштів завжди супроводжується комісією, будь то криптовалюта чи фіатні гроші. Однак існують деякі ситуації і способи, при яких комісія може бути мінімальною або навіть відсутньою. Це може стати приємним доповненням для будь-якого інвестора і навіть новачка. 

комісія бинанс за вивід

Коли може не бути комісії: 

  1. Криптовалютні комісії. Торгові комісії: на Binance комісія за вивід криптовалют зазвичай стягується в фіксованому розмірі, який залежить від типу криптовалюти і стану мережі. Наприклад, вивід біткоїнів або ефіра може коштувати певну кількість цих криптовалют.

  2. Програми лояльності і спеціальні пропозиції. Іноді Binance може пропонувати акції або програми, при яких комісії на вивід можуть бути знижені або навіть скасовані. Тому стежте за оголошеннями на платформі.

Окремо потрібно сказати про фіатні комісії. При виводі фіатних валют, як USD чи EUR, комісії можуть залежати від вибраного методу переводу. Іноді для певних способів виводу (наприклад, банківські перекази) комісія може бути вищою. З фіатами завжди потрібно перевіряти як курс, так і спосіб вводу і виводу. 

Окремою процедурою можна вважати внутрішні перекази (йдеться про перекази всередині Binance). В середині платформи Binance, наприклад, між власними рахунками або між користувачами Binance, комісії можуть не стягуватися. Це стосується як криптовалют, так і фіатних коштів в рамках платформи. Проте, і в цьому процесі можуть бути свої виключення. Тому краще все завжди перевіряти. 

На платформі бувають окремі акції. Час від часу Binance може проводити акції або пропонувати бонуси, в рамках яких вивід коштів може бути безкоштовним або з пониженими комісіями. За додатком корисно стежити і оновлювати інформацію. 

Перевірка актуальної комісії 

Як і скрізь, якщо не хочеться втратити кошти, краще все перевірити. Як це зробити: 

  1. Сайт Binance. Перевірте розділ про комісії на офіційному сайті Binance, щоб дізнатися поточні ставки.

  2. Мобільний додаток. В додатку Binance також можна знайти інформацію про комісії при створенні заявки на вивід коштів.

  3. Служба підтримки. Якщо є питання або хочете уточнити деталі, зверніться в службу підтримки Binance.

В цілому, інформація про комісії завжди знаходиться в відкритому доступі. 


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua