«Ми будемо боротися»: Макрон хоче вплинути на сюжет відомого серіалу від Netflix.

Портрет президента Макрона в костюмі
Портрет президента Макрона в костюмі

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що він буде боротися за те, щоб героїня серіалу "Емілі в Парижі" повернулася до столиці Франції після перебування в Римі. Цю інформацію повідомляє Reuters.

"Ми будемо завзято боротися. І ми попросимо їх залишитися в Парижі! "Емілі в Парижі" в Римі не має сенсу", - заявив Макрон. У четвертому сезоні серіалу американка Емілі переїхала з Парижа до Риму на роботу, яку зіграла актриса Лілі Коллінз.

Президент також зазначив, що серіал позитивно впливає на імідж Франції та є дуже привабливим для країни.

Бріжит Макрон, перша леді Франції, також знялася в серіалі "Емілі в Парижі". "Я дуже пишаюся нею і вона була дуже рада це зробити. Це був дуже хороший момент для неї", - сказав Макрон про зйомки своєї дружини.

Також повідомлялося, що французька кінокомпанія Gaumont почала працювати над новим серіалом під назвою "Бріджит, вільна жінка", який розкриє романтичний шлях першої леді Франції - Бріжит Макрон, дружини президента.

Нагадаю, що серіал "Емілі в Парижі" викликав скандал через зображення української дівчини як злодійки, яка краде речі у паризьких бутиках. Тодішній міністр культури Олександр Ткаченко назвав це неприйнятним і заявив, що офіційно звернеться до компанії з цього приводу. В серіалі показують киянку як малоосвічену злодійку.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua