Ніколи не розваряться: що треба зробити з макаронами перед приготуванням.

Макарони перед приготуванням обов'язково промити
Макарони перед приготуванням обов'язково промити

Як підсмажити макарони перед варінням

Перед приготуванням макаронних виробів, краще спочатку обсмажити їх на сухій сковороді.

Замість того, щоб відразу висипати макарони в киплячу воду, деякі кулінари радять спочатку підсмажити їх на сковороді без олії.

У деяких випадках попереднє обсмажування є обов'язковим, особливо якщо макарони низької якості.

Якісність макарон може залишати бажати кращого, і часто стає так, що вони злипаються під час варіння і отримується неприємний гарнір.

Щоб цього уникнути, рекомендується попередньо підсмажити погануякісні макарони на сухій сковороді без олії.

Тривалість процедури повинна бути одну-дві хвилини, і під час обсмажування потрібно постійно помішувати макарони.

Якщо виконати цю рекомендацію, макарони не злипнуться під час варіння, а також отримають кращий смак.

Також можна попередньо підсмажити вермішель, яка використовується для приготування супу, щоб вона не набрала великої кількості рідини під час перебування в киплячій воді.

Для цього діємо так само, як і в попередньому випадку, підсмажуючи вермішель на сухій сковороді без олії.

Додавання попередньо підсмаженої вермішелі до супу допоможе отримати ідеальну першу страву, а не кашу.

Макарони є популярною стравою у всьому світі, і вони можуть бути готові дуже швидко.

Проте, під час приготування пасти можна допустити деякі помилки. Ось п'ять найпоширеніших:


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua