Сім кіл пекла: ПриватБанк знову звинуватили у "знущанні" над клієнтами.

Жертви злочинного банку ПриватБанк
Жертви злочинного банку ПриватБанк

Українка скаржиться на обслуговування ПриватБанку.

"ПриватБанк - справжнє випробування для нервів. Щоб дочекатися відповіді оператора, потрібно пройти через сім кіл пекла: постійно перенаправляються на різні меню, і це займає вічність", - заявила клієнтка.

Клієнтка приватбанку скаржиться на тривале очікування на відповідь операторів, проблеми з картами та перекладами.

Вона також відзначила блокування карток, затримки в переказах та помилкові повідомлення про заборгованість.

"Одного разу довелося чекати більше півтори години, щоб гроші повернулися на рахунок, хоча це був переказ на інший банк, але спасибі що хоча б повернули. Ще перед тим як зв'язатися з банком робот постійно запитує одну і ту ж інформацію по кілька разів, що дуже дратує. Клієнтська підтримка залишає бажати кращого! (До операторів жодних питань немає, швидко і добре вирішують проблеми) але щоб із цим оператором зв'язатися, як я вже говорила, треба пів дня виділити. Раніше користувалась лише приватом, але зараз хіба повністю перейду на моно, бо нервів не вистачає. А ще отримую якісь безглузді повідомлення про заборгованість, хоча жодної заборгованості в мене немає. Можна було б поставити менше 1 зірки!", - додала клієнтка.

ПриватБанк пояснив, що кожна операція з карткою може розцінюватися як високоризикова і проходити додаткову перевірку в службі безпеки.

"Служба безпеки приймає рішення, чи надавати дозвіл на проведення операцій. Критерії перевірок не повідомляються, щоб уникнути обхіду обмежень. Умови банку зазначають, що клієнт погоджується на блокування картки при ризику операцій та відповідно до внутрішніх процедур та правил міжнародних платіжних систем", - зазначено в повідомленні.

Раніше повідомлялося про проблему з банкоматом ПриватБанку, який "з'їв" гроші клієнта під час відключення світла.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua