Шість природних афродизіаків, які підвищать сексуальне збудження.

Шість природних афродизіаків для збудження
Шість природних афродизіаків для збудження

Продукти, які підвищують сексуальне збудження

Іноді бувають періоди, коли лібідо зменшується або зникає зовсім. Це може викликати тривогу та розчарування.

Проте, існує велика кількість продуктів, які можуть підвищити сексуальне збудження, пише nv.

Авокадо

Авокадо допоможе вам підвищити своє сексуальне бажання з першого шматочка. Воно не тільки смачний фрукт і джерело здорових жирів вітаміну Е. Мало хто знає, але воно також відоме своєю здатністю збільшити рівень сексуального бажання.

Згідно з висновками каліфорнійського дослідження, 63% опитаних професійних психологів, дієтологів і вчених вважають авокадо афродизіаком, а 60% респондентів розповіли про випадки, коли їхнє сексуальне життя покращувалося після вживання цього смачного фрукта.

За даними клініки Майо, авокадо також містить фолієву кислоту, яка сприяє підвищенню енергії і витривалості, що може бути корисним для активного сексуального життя.

Чорниці

Чорниця - смачна ягода, яка містить антоціани та проантоціанідини, які можуть покращити ваше інтимне життя.

Дослідження, опубліковане в Journal of Sexual Medicine, виявило, що люди, які активно вживають чорницю, збільшують приплив крові до геніталій вже через три тижні.

Горіхи

Горіхи - відмінне джерело аргініну, амінокислоти, яка розширює судини кровоносної системи і може поліпшити потенцію. За дослідженнями, додавання мигдалю допомагає покращити еректильну функцію у чоловіків.

Крім того, горіхи багаті омега-3 жирними кислотами, які покращують функцію мозку і сприяють підвищенню сексуального бажання.

Гостра їжа

Споживання гострої їжі може збудити сенсорні рецептори і збільшити кровообіг, що впливає на сексуальне збудження.

Дослідження Університету Гренобль-Альпи у Франції показує, що чоловіки, які споживають гостру їжу, можуть мати вищий сексуальний потяг.

Капсаїцин, речовина, яка надає гостроту перцю, може стимулювати вироблення ендорфінів, що збільшує відчуття задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальне життя стане гарячішим: які продукти покращують чоловічу потенцію

Червоне вино

У жінок реакція на червоне вино більш яскрава, ніж на інші алкогольні напої. За італійським дослідженням, сполуки, які містяться у вині, дійсно підвищують рівень сексуального бажання у жінок.

Устриці

Науковці неодноразово досліджували зв'язок між устрицями та сексуальним бажанням, і можна стверджувати, що цей морський продукт дійсно містить певні корисні властивості.

Устриці містять набагато більше цинку, ніж будь-який інший продукт. Дослідження показали, що додатки цинку можуть покращити якість сперми.

Устриці можуть бути корисним доповненням до збалансованої дієти, особливо якщо ви прагнете підтримувати здоров'я репродуктивної системи.

Секс впливає на стан організму і здатний покращувати роботу певних органів або систем.

Науковці провели дослідження. Для аналізу були взяті дані з 800 чоловіків, які одночасно беруть участь в експерименті щодо впливу генетики та екологічних факторів на старіння мозку. Середній вік учасників становив 56 років. Виявилось, що низька сексуальна активність негативно впливає на стан пам'яті, а висока навпаки, має позитивний вплив.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua