Три легкі ранкові вправи, щоб прокинутись і стати енергійним.

Три ранкові вправи для бадьорості
Три ранкові вправи для бадьорості

Ранкова зарядка є дуже корисною та важливою для організму.

Вона додає додаткову енергію і силу, а також сприяє схудненню.

Оскільки ранок – це найбільш важливий час, тривалість зарядки не повинна бути довгою.

Газета.ua зібрала добірку трьох швидких та ефективних вправ, які можна робити скрізь.

1. Присідання. Якщо щодня робити хоча б 20 присідань, то результат стане відразу помітним. Сідниці з часом будуть підтягнутішими, а ноги міцнішими. Кількість присідань можна збільшувати поступово.

2. Випади вперед. Ця вправа допомагає схуднути ніжкам. Поставте ноги на ширині плечей. Зробіть крок вперед і зігніть коліно так, щоб обидва коліна створювали прямий кут: одне за спиною, а інше впереду. Змінюйте ноги, роблячи кроки вперед. Повторіть 10 разів на кожну ногу.

3. Нахил тулуба. Розставте ноги на ширині плечей і візьміться за боки. Нахиліться якомога нижче в одну сторону 10 разів. Потім змініть напрямок і нахиліться в іншу сторону також 10 разів. Ці ж рухи можна повторити з головою.

Ці три вправи не вимагають значних зусиль і не перевантажують організм ранком після сну. Вони допомагають прокинутися та готуватися до плідного дня.

Почати схуднення варто зі впровадження щоденних корисних звичок під час тренувань. Літо є прекрасним часом для цього. Вчені рекомендують їсти кавуни, які сприяють схудненню. Вони мають невелику кількість калорій і освіжають в спекотний день. Кавуни підтримують стабільний рівень енергії і гідратації.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua