Українські війська підняли прапор у центрі селища Нью-Йорк на Донеччині (відео).

Прапор війська у центрі селища
Прапор війська у центрі селища

Військові встановили прапор 53-ї бригади на елеваторі у селищі Нью-Йорк

Збройні сили України продовжують показувати свій героїзм на передовій. Військові 2 механізованого батальйону 53-ї бригади встановили прапор 53-ї бригади на великому елеваторі у селищі Нью-Йорк на Донеччині, що є символом стійкості. І хоча ця місцевість постійно обстрілюється, прапор гордо хвилюється, сходячи з воїнів 2 механізованого батальйону. Вони вивісили прапор під шквальним вогнем артилерії, російського FPV. Про це повідомили у 53-ї бригаді.

Відважні воїни довели, що Нью-Йорк належить Україні та вистояв завдяки героїзму 53-ї бригади. Кожна позиція була захищена з відчайдушною мужністю, і кожен воїн боровся до останнього подиху. Противник не зміг зламати їх дух. Оскільки селище продовжує бути у руках української армії, це свідчить про непохитну рішучість наших солдатів. Прапор, що гордо височіє на елеваторі, став символом перемоги над смертю, страхом і ворогом. Про це розповіла 53 ОМБр.

Військові бригади "Азов" повернули контроль над селищем Нью-Йорк

Позитивні новини також надійшли від військових 12-ї бригади спеціального призначення "Азов". Вони змогли повернути під свій контроль частину селища Нью-Йорк на Донецькому напрямку і деблокувати оточених українських військових, що є успішною операцією на передовій.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua