Знімає стрес і зміцнює імунітет: п'ять причин займатися сексом щодня.

Стрес розслабляється сексом
Стрес розслабляється сексом

Секс має позитивний вплив на наше фізичне та емоційне самопочуття та є основою для зміцнення зв'язку та гармонійних відносин.

Згідно з інформацією від Gazeta.ua, є п'ять головних причин, чому варто займатися сексом щодня.

Варто зазначити, що секс має помітний ефект у зменшенні стресу, артеріального тиску та навантаження на нервову систему. Під час активностей організм виділяє гормони задоволення, які покращують роботу мозку.

Дослідники показали, що секс стимулює захисні функції організму. Навіть один статевий акт на тиждень активує вироблення імуноглобулінів, які захищають від застуди та інших інфекцій.

Ендорфіни, які вивільняються під час сексу, допомагають зняти біль, включаючи зубний біль та симптоми ПМС.

За думкою лікарів, секс знижує ризик захворювань серця на половину! Під час активностей покращується кровообіг, що зміцнює стінки судин та клапани серця.

І на останок - займання сексом спалює калорії! За 30 хвилин активних полових відносин можна спалити 200 кілокалорій. Цей ефект збільшується, якщо досягти оргазму.

Секс є надзвичайно важливим для всіх людей, особливо для закоханих пар, які не можуть уявити своє життя без одне одного. Красивий оргазм може зняти стрес і зробити людину найщасливішою на світі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua