Журнал «The Economist» знав про коронавірус ще у 2018 році (ФОТО).

Обкладинка журналу «The Economist» про коронавірус
Обкладинка журналу «The Economist» про коронавірус

Журнал "The Economist", який видається у Великій Британії, традиційно, напередодні кожного року, випускає прогноз на найближче майбутнє з погляду Ротшильдів - найвпливовішого клану фінансистів.

На обкладинці журналу за грудень 2018 року, яка є прогнозом на 2019 рік, помітно місце для епідемії коронавірусу усього світу. Є кілька символів, що вказують на вірус, що з'явився наприкінці 2019 року. В центрі зображено чотири вершників апокаліпсису, одним з яких завжди була чума. Разом з ними зображено китайську панду, що є алюзією до слова "пандемія" та місця виявлення вірусу.

Особливу увагу привертає третій вершник, який має ім'я "Чума", його голова ввінчана короною, а обличчя приховане маскою! Корона схожа на ту, що є на Статуї Свободи. Це символізує те, що коронавірус матиме американське походження. Патент на створення коронавірусу було видано американським урядом вченим інституту Пірбрайта.

Також на обкладинці зображений панголін, якого вчені вважають осередком передачі вірусу між кажанами та людиною. По краях зображені люди з вимірювальними смугами та на смартфоні - QR-код, що говорить про системи розпізнавання осіб та електронні перепустки з інформацією про громадян.

Це може бути натяком на те, що коронавірус був продуманим планом впливових сил світу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua