Банкомат ПриватБанку "з'їв" гроші клієнта під час відключення світла: коли обіцяють повернути.

Банкомати ПриватБанку під час відключення світла
Банкомати ПриватБанку під час відключення світла

Один з клієнтів ПриватБанку розповів про негативний досвід використання послуг банку. У його випадку гроші було списано з рахунку через відключення світла в банкоматі, але гроші не було видано. Клієнт стикнувся з відсутністю оперативної підтримки при спробі вирішити дану проблему.

"Замість підтримки - голосовий помічник вона... хочеться зробити щось погане з людиною, відповідальною за проведення такого рішення як клієнт-сапорт. Написав в онлайн-чат - спочатку думав, що там теж боти відповідають, але це була жива людина (алілуйя), сказав що моя заявка прийнята на РОЗГЛЯД і цей процес може зайняти ДО 14 ДНІВ. Це все, що вам потрібно знати про оперативність вирішення проблем у цьому банку. Щиро не розумію людей, які працюють у цій конторі, а також не розумію тих, хто користується послугами цього банку добровільно. Також щиро я сподіваюся, навіть мрію, що одного разу я прокинуся, і прочитаю новину, що приват банк закривається, і перестає існувати, АМІНЬ", - написав клієнт банку.

ПриватБанк відповів на скаргу клієнта, повідомивши, що заявку на повернення коштів прийнято в роботу, а стандартний термін обробки заявки становить від 1 до 3 днів, але може знадобитися до 14 днів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua