Президент столичного університету визнав: виші стали прихистком для ухилянтів.

Мотиваційний плакат університету
Мотиваційний плакат університету

Функція більшості університетів в Україні – ухилянтство

Тимофій Милованов, колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, стверджує, що більшість університетів в Україні не виконує своїх функцій, а займається ухилянством. Він зробив це заяву під час конференції з інновацій, організованої Juscutum.

Ця заява була спровокована багатьма нещасливими обставинами, зокрема участю самого Милованова, який є почесним президентом Київської школи економіки.

«Вибачте, говоріть лише в межах своїх компетенцій. Ви міністр освіти України? Або, можливо, автор деяких праць про систему освіти України?»

«Якщо вам, пане Тимофій Милованов, так дуже болить ухилянство, чому ви ще не на фронті?»

«Можливо, ви теж почали наукову кар'єру, щоб уникнути військової служби під час війни, і тепер захворіли на паспорт США щоб подути на всі сто випадків».

Раніше Милованов зізнався, що не зумів захистити дисертацію в Україні. Він розмірковував над можливістю обійняти посаду ректора в КПІ та запропонувати шляхи їх подальшого розвитку. Він також нагадав, що восьмьох років тому став президентом Київської школи економіки, коли університет збанкрутував і втратив всіх студентів. Однак, він відмовився брати участь в виборах.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки підготувало рекомендації для вищих навчальних закладів, включаючи початок навчального року в серпні та навчання у суботу. Згідно з МОН, схожі рекомендації невдовзі отримають і школи загальної середньої освіти.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua