Ідеально очистить яйце від шкаралупи: що треба додати у воду під час варіння.

Ідеально очищене яйце від шкаралупи
Ідеально очищене яйце від шкаралупи

Яйця - корисний та поживний продукт, який потрібно додавати до раціону

Найкраще їсти яйця у вареному вигляді, щоб отримати якнайбільше вітамінів.

Крім цього, приготування їх у такий спосіб є дуже простим. Але це завдання можна спростити ще більше, пише pixelinform.

Досвідчені господині радять додавати до води харчову соду. Досить однієї щіпки.

Справа в тому, що сипкий продукт містить луг, якого може бракувати свіжим яйцям. Тому сода допоможе збільшити кількість лугу в шкаралупі, і такі яйця значно легше очистити. Особливо цей спосіб актуальний, якщо потрібно зафарширувати продукт або прикрасити страви.

Але є й інші способи, які допоможуть легко очистити яйця від шкаралупи. Наприклад, достатньо покласти зварені яйця на 10 хвилин у миску з холодною водою. В результаті шкаралупа легко відділиться від білка.

Скрамбл зі шпинатом - хороший ситний сніданок, де основним інгредієнтом є курячі яйця. Шпинат містить рослинний білок, вітаміни К і бета-каротин, а також багато заліза.

Кулінар Євген Клопотенко розповів, як приготувати скрамбл зі шпинатом.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua