Ідеально очистить яйце від шкаралупи: що треба додати у воду під час варіння.


Яйця - корисний та поживний продукт, який потрібно додавати до раціону
Найкраще їсти яйця у вареному вигляді, щоб отримати якнайбільше вітамінів.
Крім цього, приготування їх у такий спосіб є дуже простим. Але це завдання можна спростити ще більше, пише pixelinform.
Досвідчені господині радять додавати до води харчову соду. Досить однієї щіпки.
Справа в тому, що сипкий продукт містить луг, якого може бракувати свіжим яйцям. Тому сода допоможе збільшити кількість лугу в шкаралупі, і такі яйця значно легше очистити. Особливо цей спосіб актуальний, якщо потрібно зафарширувати продукт або прикрасити страви.
Але є й інші способи, які допоможуть легко очистити яйця від шкаралупи. Наприклад, достатньо покласти зварені яйця на 10 хвилин у миску з холодною водою. В результаті шкаралупа легко відділиться від білка.
Скрамбл зі шпинатом - хороший ситний сніданок, де основним інгредієнтом є курячі яйця. Шпинат містить рослинний білок, вітаміни К і бета-каротин, а також багато заліза.
Кулінар Євген Клопотенко розповів, як приготувати скрамбл зі шпинатом.
Читайте також
- Що подивитися в Буковелі: взимку, влітку та восени
- Що подивитись в Ісландії: взимку, влітку, екскурсія
- Що таке p2p і pay2pay переказ
- Найкращі фільми для дорослих: ТОП 5 фільмів