Засмажка з моркви та цибулі: що смажити в першу чергу.

Засмажка з моркви та цибулі
Засмажка з моркви та цибулі

Під час приготування засмажки із моркви та цибулі багато господинь та господарів допускають поширену помилку. Зазвичай моркву стараються смажити першою, оскільки вона твердіша. Проте такий підхід не дозволяє досягти смачного та ароматного результату, стверджують кухарі.

Якщо спочатку смажити моркву, а потім додати цибулю, то остання не отримає золотисту скоринку. Навпаки, цибуля буде мати тьмяний вигляд та не буде привабливою на смак. Крім того, морква виділяє вологу під час обсмажування, що призводить до того, що цибуля не зможе додати страві карамельний смак, або навіть зміниться на кашу.

Тому правильною послідовністю є спочатку смажити цибулю. Якщо вона набула золотистого кольору, можна додати натерту моркву.

"Смажена морква з цибулею додається до багатьох гарячих страв. Улюблене м'ясо, суп або підлива з нею набувають неповторного смаку та аромат", – говорять експерти в галузі кулінарії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua